klik sini

leave your footprint here :)

Sunday, December 5, 2010

saiko

assalamualaikum! setelah beberapa hari x mengupdate blog dgn penuh perasaan, sudah tiba masanya nk update blog!

korang ade x gambar mcm ni? haha! old school man.. :)

ok godek punya godek punya godek otak aku ni, teringat lah aku dgn satu kisah. kisah zaman muda mudi di mana org tua2 ckp kecik2 dah gatai nak bercinta.

ada sorg mamat ni S bkn nama sebenar adalah klasmet aku masa darjah 3. bkn tingkatan 3 tau. dulu masa kecik2 pegi skolah sama2, pegi mengaji al-quran pun sama2. bak kata omputih childhood friend. xde mende la nak tangkap cintan cintun time tu. pastu skali bak datang last few weeks datang konon2 dh jumpa balik cinta dia yg zaman darjah 3 tu. apekejadahnya la kau. mcm saiko pun ada, gila pun ada.

apa la perasaan korg kalau org dtg ttbe ckp andai la masa dapat diputarkan ke 11 tahun lalu. pastu ckp die tunggu 11 tahun mencari2.. hadoi. take it easy lah man. jgn la sampai saiko mcm tu. dari org ade prasaan excited jmpe kawan lama, dah datang perasaan nk repot polis dah. annoying sgt kot. aku bukannya artis pun yg kau nk dtg cari pastu serbu je mcm tu. takotnyaaa!

oh siap msg aku buat matematik lagi. 11 x 365 = ?? ya Allah x logik langsung. ape lagi, terus la aku block die kat fb. manusia saiko!


2 comments:

Hunny Maldini said...

huuuuhuhu saiko en?

Oh! Atie said...

cutenye time kanak kanak.haha