klik sini

leave your footprint here :)

Thursday, November 4, 2010

kek istimewa

ewah ewah..skema je topik aku kan..hihi..ok skrg nak cerita kat semua. semua klasmet aku tgh tension pasal SM..strategic management yg susah gila tu.. igt x aku ade post pasal saint laurent tu, tu lah dia..kalau x igt, klik sini ye.. memang mengancamlah!

utk pengetahuan semua, hari2 ktorg study kt situ lecturer aku ni bg mknn.tp hari ni lain mcm sikit..ok so td dia bagi kek special utk klasmet aku yg blajar kt library tu..mari tgk!!!

yeah! lupakan SM!!

ok ini adalah lecturer aku yg super cool tu, Puan Lela.


she is the best lecturer ever ye semua! :D
thanks a lot!

1 comment:

azhar said...

bagus ar dpt lecturer cam nie....siap tinggal note atas kek lg...