klik sini

leave your footprint here :)

Wednesday, November 17, 2010

aktiviti cuti sekolah

ehem.. dah lama x jadi budak sekolah ni.. tp bloggers ni ada jugak yang sekolah lagi.. so agaknya apa yang korang buat sepanjang cuti sekolah nanti selain dari blogging aje.. mari kita share apa yang boleh dibuat sepanjang cuti

1) belajar muzik.
dulu kecik2 aku x berkesempatan belajar muzik. so sekarang dah banyak tempat untuk belajar muzik. kalau rajin2 tu pegilah belajar. x rugi.. :)

ni je yang aku tau.hihi

2) pegi tuisyen
ni mesti korang malas!haha.. tp sbnrnya pegi tuisyen masa cuti sekolah ni untung. atlis nnt bila dah bkk skolah, dah tau apa yang nak kena belajar. so u all akan lagi pandai dari kawan2 :)

dah lama x pegi tuisyen!

3) kuruskan badan!
ok kepada sesiapa yang rasa dirinya gemok, gempal, atau tembun watsoever mari kuruskan badan bersama2! kurangkan makan mknn yang menggemokkan, banyakkan exercise! ceeewahh! mungkin anda akan jadi seperti gambar di bawah. dan lps ni anda akan cantik menarik dan tertarik!

agaknya berapa lama laaa nak tunggu kurus mcm ni..

4) ajak family bercuti
kalau dah bosan sangat, pergi lah bercuti.. ajak la family g mana2 yang best dan x mahal! tu lagi afdal.hehe.. balik kampung ke.. kan seronok gitu


ok kalau ada yang nak share aktiviti cuti sekolah korang jangan segan silu ye.. :)
itu saja..see u soon!


1 comment:

Silly Sally said...

nak kuruskan bdnnnnnnnnnnnnnnn!
x tahan dengan perut yg buncit, peha yg besar n bontot yg semakin melebauuuuuuuu!